Президентът Румен Радев потъпка собствената си институция и влезе в

...
Президентът Румен Радев потъпка собствената си институция и влезе в
Коментари Харесай

Радев влезе в ролята на Кръсника

Президентът Румен Радев потъпка личната си институция и влезе в ролята на Кръсника. След патетична тирада против мафията на площада пред входа му на " Дондуков " 2 екзалтирани почитатели започнаха да му целуват ръка като че ли е Дон Корлеоне. Радев с признателност одобри.

" Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт, да изхвърлим мафията от прокуратурата, която прокуратура мафията употребява по най-безпардонен метод за собствен щит ", разгласи Радев, час откакто двама от най-близките му съветници бяха задържани. Илия Милушев е в килия за шпионаж, Пламен Узунов - за търговия с въздействие в интерес на обвинените милионери братя Бобокови.

„ Българсакта мафия е безцеремонна, доста дълго я търпяхме. Твърде дълго бяхме фенове на личния си живот ", провикна се Радев. И разгласи: " Днес гневът се излива на площада ".

Това е борба за достолепието, за децата ви, за бъдещето ни, за природата ни, продължи президентът, изцяло не запомнил, че би трябвало да сплотява българите, а не да копае военни окопи сред тях.

" Не не страха, ще си върнем България. Мутри вън! ", прикани пред множеството Радев. Половината от хората му ръкопляскаха, останалите го освикваха и биеха тъпани, с цел да заглушат думите му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР