Президентът Румен Радев откри паметник на основателя на Софийската противопожарна

...
Президентът Румен Радев откри паметник на основателя на Софийската противопожарна
Коментари Харесай

Президентът пенсионира шефа на пожарната главен комисар Николай Николов с почести

Президентът Румен Радев откри монумент на създателя на Софийската противопожарна работа Юрий Захарчук. Автор на паметника е Вежди Рашидов. По време на откриването президентът отличи с почетния знак на президента шефа на пожарната основен комисар Николай Николов, който през днешния ден се пенсионира.

" Аз имам достойнството да познавам основен комисар Николай Николов, още до момента в който бях пълководец на Военновъздушни сили и от взаимната ни работа в голям брой - от пожари до наводнения. Винаги съм се възхищавал от неговия висок професионализъм, иновативност, организаторски и лидерски качества ", съобщи Румен Радев - президент на Република България.

" Срещнах се със страхотни хора, срещнах се с доста положителни другари. Даде ми доста тази работа. Но най-много познанствата, положителните екипи в Главната дирекция, уточни основен комисар Николай Николов.

" Това е вторият монумент, който вършим на украински жител. Радвам се, че през днешния ден го откриваме дружно с нашия президент. Смятам, че стана един прекрасен монумент ", акцентира Вежди Рашидов - ръководител на Народното събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР