Президентът Румен Радев определи заявката на бизнесмена Васил Божков за

...
Президентът Румен Радев определи заявката на бизнесмена Васил Божков за
Коментари Харесай

Радев смята заявката на Божков за политически проект за несериозна

Президентът Румен Радев дефинира поръчката на предприемача Васил Божков за политически план като несериозна и мъчно реализуема.

„ Но смущаващото е, че обвиненият Божков звучи по-обвиняващо, по-убедително от неговите обвинители. Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят чувството за замяна на за тежки зависимости в изпълнителната и законодателната власт “, сподели Радев при визитата си в община Генерал Тошево.

Държавният глава разяснява и изнесеният през вчерашния ден запис на министъра на земеделието Десислава Танева и съобщи, че не е сюрпризиран.

„ Министър Танева изрече на глас цялата философия на кабинета - разпределение на пари на близки до властта компании без оглед на крайния резултат и прикриване на измамите “, сподели Румен Радев.

В Генерал Тошево президентът се поклони на лобното място на двамата летци герои - капитан Венко Савов и старши лейтенант Йордан Тенчев, които през 1986 година, при образователен полет със аероплан " МиГ " -21У, претърпяват повреда и избират, вместо да катапултират, да изведат машината отвън рамките на града, спасявайки стотици жители.

В днешна България - разделяна, България на нарцисизъм, на лакомия в доста хора, на ламтеж за трупане на имане на гърба на другите, двама водачи преди години ни демонстрираха, че можем и би трябвало да живеем по различен метод, да мислим за България, за всички нас като едно цяло, като общество, съобщи президентът Румен Радев пред мемориала " Крилото ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР