Президентът Румен Радев обяви, че очаква ГЕРБ-СДС да дойдат в

...
Президентът Румен Радев обяви, че очаква ГЕРБ-СДС да дойдат в
Коментари Харесай

Радев обяви кога ГЕРБ-СДС връщат папката с мандата

Президентът Румен Радев разгласи, че чака ГЕРБ-СДС да дойдат в президентството в понеделник в 15 часа с изпълнен мандат, със конструкция и състав на кабинет. След което президентът ще издаде декрет Народното събрание да гласоподава оферти от ГЕРБ-СДС министър-председател.

Ако Движение за права и свободи и " ИТН " изпълнят обещанието си за поддръжка на експертно държавно управление на Мария Габриел, то би получило 116 гласа в Народното събрание.

„ За работещо държавно управление е належащо да има устойчива политика, ясни правила и постоянни основи “ , съобщи пред публицисти в Ямбол президентът Румен Радев по отношение на опитите да бъде образуван кабинет с първия мандат.

„ Не е въпрос на търсене, не е въпрос на лотария “, разяснява Радев търсенето на още пет гласа, с които да се обезпечи нужната поддръжка за държавно управление на ГЕРБ-СДС.

Държавният глава е в Ямбол, където дружно с министъра на младежта и спорта Весела Лечева откри народен шампионат по утринна гимнастика и самодейността „ Спортувай с президента “, оповестява Българска телеграфна агенция. В двете спортни мероприятия вземат участие над 500 деца от цялата страна.

Радев отхвърли да разяснява политически тематики с думите „ не желая да скапваме празника на децата с политическо злободневие “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР