Президентът Румен Радев обсъди с министъра на отбраната Красимир Каракачанов,

...
Президентът Румен Радев обсъди с министъра на отбраната Красимир Каракачанов,
Коментари Харесай

Радев обсъди с Каракачанов мерките за опазване на армията от COVID-19

Президентът Румен Радев разиска с министъра на защитата Красимир Каракачанов , както и представители на военния хайлайф, подхванатите ограничения за гарантиране здравето на армията, както нейната подготвеност и капацитет да извършват уговорките си в изискванията на изключително състояние в страната поради коронавирусната зараза. Това оповестиха от пресслужбата на президента.

 
В срещата участваха изпълняващият длъжността шеф на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов , военачалник Любчо Тодоров, командващ на Съвместното командване на силите, генерал-майор Михаил Попов , пълководец на Сухопътните войски, генерал-майор Цанко Стойков , пълководец на Военновъздушните сили, и бригаден военачалник Митко Григоров, шеф на дирекция „ Логистика “ в Щаба на защитата.
 
 Румен Радев и Красимир Каракачанов пресцентър, Президенството

 
Държавният глава получи увещание, че са въведени ограничения за навреме наблюдаване на здравословното положение на персоналния състав и се работи за снабдяването с защитни средства на формированията от армията, които не престават да извършват своите задания. Военните формирования съхраняват своя капацитет за присъединяване в дейности в помощ на популацията за попречване и превъзмогване на следствията от бедствия, повреди и произшествия, както и за осъществяване на задания по защита и защита на обекти от сериозната инфраструктура. 
 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР