Президентът Румен Радев не трябваше толкова да бърза да свиква

...
Президентът Румен Радев не трябваше толкова да бърза да свиква
Коментари Харесай

Доц. Минчев: Президентът избърза със свикването на НС

Президентът Румен Радев не трябваше толкоз да бърза да привиква Народното събрание. Дори разгласи, че няма да бави мандатите. Иска всичко да мине и да замине.  Което, на мен персонално ми се коства, че е подбудено от неговото предпочитание, да няма доста време за уреждане и ръководството на неговото служебно държавно управление да продължи. Това мнение изрази в предаването „ Офанзива ” по NOVA News политологът доцент Огнян Минчев.

По думите му в предишния парламент, чисто психически, било явно, че уреждане сред двете първи партии нямало по какъв начин да се случи. „ Първи мандат, втори мандат, очакваше се третия да бъде даден на Демократична България, с цел да може като посредническа партия тя да се опита да направи някакъв държавен формат. Но мандатът беше даден на Българска социалистическа партия и това беше някакъв предупреден неуспех на опцията за кабинет ”, уточни политологът.

И добави: „ Сега имаме една концепция по-конструктивен метод към опцията да се договарят избрани общи цели и цели. Различията се резервират, само че методът – чисто психически, е малко по-различен ”.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР