Президентът Румен Радев изглежда притеснен – преминава към лични нападки,

...
Президентът Румен Радев изглежда притеснен – преминава към лични нападки,
Коментари Харесай

Радев изглежда притеснен и завижда на Борисов, смята Цветанов

Президентът Румен Радев наподобява обезпокоен – минава към персонални нападки, тъй като няма причини, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред бТВ във връзка нападките на Радев към премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според Цветанов президентът е обезпокоен поради обещанията, които не е осъществил. 

" Имаше директно обвиняване от президента Радев, че сред Делян Пеевски и премиера има бизнес ползи ", напомни Цветанов. Според него това е защитна теза, тъй като президентът няма свои различни решения. " Аз го отъждествявам в политиката като злоба ", посочи Цветан Цветанов.

Българска социалистическа партия и президентът приказват за несъществуващи проблеми, твърди още той. Нормално ли е президент да наскърбява български народни представители, че са беквокалисти, че пеят по-високо и подправено, запита Цветанов и добави, че не вижда като обикновено да има нападки към премиера Борисов, че ще сервира единствено шербет на интернационална делегация.

Цветанов похвали министър ръководителя, че не е дал отговор на нападките. " Скандалите щяха да угнетен всички тези политически триумфи ", безапелационен е депутата.

Зад абсурда с шефа на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) проф. Камен Плочев зам.-председателят на ГЕРБ вижда политическа провокация.

Той посочи, че ориста на шефа на касата ще се взема решение след среща на парламентарната група със здравния министър Кирил Ананиев и след това, в случай че се постанова – с Плочев. Настоящият шеф на НЗОК бил препоръчан от отстранения здравен министър проф. Николай Петров.

Цветан Цветанов разгласи, че има висок предел на толерантност и за него е значимо да поддържа парламентарното болшинство във връзка думите на съдружния сътрудник Волен Сидеров, че в случай че държавното управление падне поради Истанбулската спогодба, отговорен ще е Цветанов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР