Президентът Румен Радев и съпругата му са на двудневна визита

...
Президентът Румен Радев и съпругата му са на двудневна визита
Коментари Харесай

Десислава Радева с роклята и обувките от приема за 24 май в София и в Черна гора

Президентът Румен Радев и брачната половинка му са на двудневна аудиенция в Черна гора по покана на президента Мило Джуканович. Първото семейство кацна в Подгорица броени часове след рождения ден на президентшата - 9 юли, която съгласно информация на Епицентър.бг си е подарила персонално духовно прекарване, извървявайки 800-те км. на пътя " Камино ".

Вчера семейство Радеви бяха посрещнати в президентския замък в историческата столица Цетине, известен с красивата си цветна градина.

При кацането си на летище " Подгорица " Радева носеше класическата композиция от бяло и черно - мрачен потник и светла пола. Долната част на дрехата й се отличаваше с къдрици вид кормила.

За офицалното посрещане на другия ден първата дама бе подбрала тъмносиня, съвсем черна рокля с обемна пола и горнище с V-образно деколте - една сполучлива композиция за висока жена като Радева. За страдание, обаче вятърът в Черна гора не пропусна да се заиграе с полата й, което сътвори неприятен образен резултат, защото платът описваше формите на президентшата.

По-късно денем домакинята - Лидия Джуканович, разведе Десислава Радева из забележителностите на столицата. В обособена " женска " стратегия двете посетиха Музея на изкуствата, в който се съхранява иконата " Филермоса ", и Музея на крал Никола, след което продължиха диалога си на обичайната черногорска софра в Цетине.

За разходката по женски Лидия бе подбрала лятна светлосиня рокля на бели цветя с необятен колан и обемна пола, досъщ като тази на Десислава. И двете дами бяха с чанти и аксосоари в идентичен цвят - Джуканови в бяло, Радева - в розово. /със същите обувки в розов цвят на невисок тъничък ток Радева бе и на приема по случай 24 май в София/.

Вечерта президентът на Черна гора Мило Джуканович беше хазаин на публична вечеря в Подгорица в чест на президента на България Румен Радев, на която участваха първите дами на Черна гора и България, както и вицепремиерът и министър на защитата Рашко Коневич и кметът Иван Вукович.

Джуканович и Радева бяха сменили тоалетите си, като домакинята бе с яркожълта рокля с пай ръкав над коляното. Десислава пък бе извънредно елегантна в модел с дължина под коляното без ръкави и набран подробност в региона на деколтето - същият, с който бе на упоменатия към този момент банкет за 24 май. Това е следващият път, в който първата ни дама облича една и съща рокля за разнообразни мотиви. Методът е извънредно известен по целия свят, тъй като тъй наречените рециклирана мода благоприятства опазването на околната среда. Голям нейн последовател е херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън, която постоянно може да бъде забелязана с дреха, която е носила преди месеци или даже години.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР