„Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил

...
„Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сравнението с Кирил Петков е най-голямата обида

„ Президентът Радев ме обиди доста, като ме съпостави с Кирил Петков ", сподели някогашният министър председател Бойко Борисов по време на посещаване в Рилския манастир.
"Направих България да има 80 км от компресорните станции на Балканите - ново строителство. Направихме България страната с най-силно развита газопреносна система на Балканите. Как ще ме съпоставят с Кирил Петков? Това е най-голямата засегнатост ", сподели Борисов.
„ И да не спекулира. За първи път връзка с Гърция започнах да върша аз. Така че не че 10 година сме чакали… а Иван Костов за какво не я направи? “, добави водачът на ГЕРБ.
Борисов съобщи още, че първото нещо, което ГЕРБ е направила на власт през 2009 година е да махнат медиаторите на газа, които в този момент са възобновени.
„ Над 120-130 млн. лева на месец сега крадат медиаторите “, счита той.
По думите му задачата е да се банкрутира „ Булгаргаз “, който се е „ набълбукал със стотици милиони загуби “.
Борисов разяснява и войната по пътищата.
„ За страдание, броят на жертвите и злополуките се подвигна фрапантно по времето на Бойко Рашков. Изключително неподдържани пътища, година и половина не пипнати – нито мантинели, нито асфалт, нито нещо ново. Построиха къщурка за птички “, добави Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР