Президентът на Венецуела Николас Мадуро потвърди, че се водят тайни

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро потвърди, че се водят тайни
Коментари Харесай

Мадуро потвърди, че се водят разговори с представители на САЩ

Президентът на Венецуела Николас Мадуро удостовери, че се водят секрети договаряния сред високопоставени представители на неговото държавно управление и на администрацията на Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

" Потвърждавам, че от няколко месеца поддържаме контакти с високопоставени представители на държавното управление на Съединени американски щати ", сподели Мадуро и добави, че всички договаряния са се водили с негово позволение.

Мадуро сподели това броени часове, откакто президентът Тръмп съобщи, че държавното управление му води диалози " с разнообразни представители " на венецуелския президент.

В неделя АП заяви, че Съединени американски щати са открили скрито контакт с водача на социалистическата партия и втория по въздействие човек във Венецуела Диосдадо Кабельо и че близки съдружници от обкръжението на Мадуро търсят гаранции, че няма да бъдат съдени за нарушавания на човешки права и други закононарушения, в случай че правят отстъпка пред растящите претенции за свалянето на венецуелския президент.

Тръмп не удостовери дали се водят диалози съответно с Кабельо.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР