Президентът на Венецуела Николас Мадуро нареди мобилизирането на артилерията срещу

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро нареди мобилизирането на артилерията срещу
Коментари Харесай

Мадуро мобилизира артилерията, готви се и за военен конфликт със САЩ

Президентът на Венецуела Николас Мадуро подреди активизирането на артилерията против незаконни групировки, финансирани от " чужбина ", за да бъде свален посредством прелом. 

Това заяви самият той в " Туитър ", представен от " Спутник " и News.bg.

Той написа, че е наредил активизирането на артилерия в стратегическите региони на страната, с цел да отбрани сигурността на елементарните венецуелци.

Това обаче демонстрира също, че се готви за боен спор със Съединени американски щати, откакто още веднъж връзките се обтегнаха в последните дни.

" Отхвърлям групировките, финансирани от Колумбия и Съединени американски щати, които се стремят да накърнят стабилността на нашата татковина с насилствени дейности, тъй като имат вяра, че могат да се възползват от пандемията от ковид за осъществяване на терористични дейности и прелом ", съобщи президентът.

Той добави, че е оповестил активизирането на артилерийските елементи в границите на продължаващите учения на Боливарианския щит през 2020 година, които стартираха в средата на февруари.

Във вторник Мадуро се обърна към водачите на държавните управления по целия свят с искане за тяхната помощ на фона на опитите на Съединени американски щати да го арестуват поради обвинявания в наркотрафик, които той отхвърли като " подправен ", тъй като не се основавал на никакви доказателства.

Припомняме, че Съединени американски щати предложиха проект за политически преход във Венецуела. Планът включва анулация на глобите, в случай че президентът Николас Мадуро и съперникът му Хуан Гуайдо се отдръпват и предадат властта на краткотрайно държавно управление, образувано от техни поддръжници.

Според " работната рамка за либерален преход " всички политически пандизчии ще бъдат освободени и всички чужденци, най-вече кубинците, ще бъдат принудени да изоставен страната. Петчленен съвет ще бъде образуван, като двама членове ще бъдат определени от опозицията, двама от Социалистическата партия на Мадуро и петият член от другите четирима. Военното командване ще си остане на място.

След това Съединени американски щати и Европейският съюз ще анулират глобите против ръководителите на латиноамериканската страна. Санкциите против петролния бранш ще бъдат анулирани след изтеглянето на задграничните сили от страната. Всички други наказания ще бъдат прекъснати след провеждането на свободни избори в границите на 6-12 месеца.

Предложението пристигна пет дни след решението на Съединени американски щати да обвинят Мадуро и други висши представители на държавното управление в наркотрафик и пране на пари.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР