Президентът на Венецуела Николас Мадуро наблюдава голям военен парад по

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро наблюдава голям военен парад по
Коментари Харесай

Мадуро: Молим се на Бог с насочени ракети! ВИДЕО

Президентът на Венецуела Николас Мадуро следи огромен боен церемониал по случай деня на независимостта на страната, наслаждавайки се на мощта си като главнокомандващ, до момента в който рецензиите против него порастват поради бруталната му кавга с съперниците, написа обстоятелства.бг.

Държавният глава аплодираше и размахаше свития си пестник до момента в който бойците прекосяваха, следвани от танкове, а в небето прелитаха изтребители.

Поделение на специфичните сили в камуфлажно облекло и извадено оръжие скандираше в символ на преданост, до момента в който преминаваше край трибуната във военна база край Каракас.

" Гледаме към небето и се молим за мир ", сподели Мадуро. " Молим се на Бог с ориентирани ракети ".

Парадът показва продължаващата поддръжка за Мадуро от страна на военните на фона на политическото опълчване с опозиционния водач Хуан Гуайдо, който се пробва да в профил президента социалист и разполага с поддръжката на повече от 50 страни.

Гуайдо прикани сънародниците си да излязат през днешния ден по улиците, с цел да отбележат 208 години откогато Венецуела става самостоятелна от Испания. До обяд откликнаха хиляди и минаха в шествие до щаба на военното разузнаване в Каракас, където предния ден капитан от флота, противопоставил се на Мадуро, беше изтезаван до гибел, съгласно брачната половинка и юриста му.

" Днес, във Венецуела, всеки, който продължава да поддържа тази тирания, би трябвало да знае, че е съизвършител на погазването на човешките права ", сподели Гуайдо и прикани военните да се причислят към неговото придвижване.

В израз на интернационално наказание на Мадуро, висшият комисар на Организация на обединените нации за човешките права Мишел Бачелет популяризира през вчерашния ден разрушителен отчет, в който се споделя, че силите за сигурност на Венецуела са направили близо 5 300 убийства предходната година.

В диалози със чиновниците на Организация на обединените нации венецуелци са разказали, че има особено отделение в силите за сигурност - ФАЕС, което е " отряд на гибелта " и съставлява група за заличаване на хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР