Президентът на Венецуела Николас Мадуро изрази готовност за диалог с

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро изрази готовност за диалог с
Коментари Харесай

Николас Мадуро заяви, че е готов за диалог с Доналд Тръмп

Президентът на Венецуела Николас Мадуро изрази подготвеност за разговор с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, в случай че той се основава на взаимно почитание. Това съобщи в понеделник Мадуро пред венецуелската осведомителна организация, предадоха ТАСС и Франс прес.

Ако е належащо, аз съм подготвен да проведа диалог с Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския на основата на взаимно почитание, сподели Николас Мадуро в изявление за венецуалската осведомителна организация, излъчено по държавната телевизия.

Мадуро съобщи, че колумбийският президент Дуке е наредил Венецуела да бъде инфектирана с ковид

В неделя осведомителният портал "Аксиос " разгласява изявление на Тръмп, от което произлизаше, че той е подготвен да се срещне с Мадуро. В понеделник обаче Тръмп посочи в Туитър, че е подготвен на сходен контакт, единствено с цел да разиска мирния отвод на Мадуро от властта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР