Президентът на УЕФА Александър Чеферин за първи път коментира казуса

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин за първи път коментира казуса
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА: Ситуацията с Барселона е изключително сериозна

Президентът на УЕФА Александър Чеферин за първи път разяснява проблема „ Негреира “ и вероятните последици за Барселона. Европейската централа към този момент стартира свое следствие на случая, а испанската прокуратура от дълго време повдигна обвинявания към каталунците. Чеферин дефинира обстановката като извънредно сериозна.

„ Това е една от най-сериозните обстановки, които съм виждал във футбола. Аз обаче не мога да разясня непосредствено по две аргументи. Първо, тъй като ние имаме самостоятелна дисциплинарна комисия, която се занимава с този въпрос. И второ, тъй като не съм се занимавал в елементи с проблема. Все отново съм задоволително осведомен, с цел да кажа, че обстановката е извънредно сериозна.

На равнище Ла Лига, несъмнено, всичко е ясно, тъй като съгласно настоящите наставления там не може да им спортни последствия за Барселона поради отминалостта, която е изтекла. Процедурите не престават на равнище прокуратура. За УЕФА обаче отминалостта няма значение “, съобщи Чефереин през словенския вестник „ Екипа “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР