Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган обяви, че духът на

...
Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган обяви, че духът на
Коментари Харесай

Ердоган се разфуча срещу най-фашистката и расистка държава Израел

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган разгласи, че духът на Адолф Хитлер се е вселил в някои израелски властници , оповестява " Ройтерс ".

Ердоган изтъкнал, че утвърждението на закона за националната страна демонстрира, че Израел е най-фашистката и расистка страна в света , добавяйки, че законът легитимира противозаконните дейности и потисничеството против арабските малцинства .

 Израел одобри извънредно противоречив закон, отчуждаващ арабите
Израел одобри извънредно противоречив закон, отчуждаващ арабите

Това е определящ миг в хрониките на ционизма и историята на Израел

В тирада пред депутатите от ръководещата Партия на справедливостта и развиването Ердоган също по този начин е подчертал, че Израел се е посочил като " терористична страна ", атакувайки палестинци с танкове и артилерия , като разкритикува еврейската страна за нападенията против палестинци в Ивицата Газа.

През предходната седмица Израел одобри законодателство, което дефинира страната като " национална страна " на евреите, предизвиквайки отвращение в Палестина. Палестинските управляващи оповестиха, че възнамеряват да изискат от Организация на обединените нации да наложи наказания против Израел за нарушение на Хартата на Организация на обединените нации с приемането на закона. Междувременно Израел заплаши да извърши още набези против " Хамас " в Газа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР