Президентът на Турция Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик

...
Президентът на Турция Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик
Коментари Харесай

Ердоган говори за удължаване на зърнената сделка, Русия не потвърди

Президентът на Турция Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва посочи, че с съветския му сътрудник Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През са на едно мнение и договорката би трябвало да бъде удължена.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11162
Но от Кремъл обясиха единствено: " Русия не е правила изказване по въпроса ".

Сделката за експорт на зърното изтича на следващия ден, 17 юли.

Тя беше контрактувана от Русия и Украйна с посредничеството на Организация на обединените нации и Турция. Споразумението беше удължавано ве, изтъквам че няколко пъти. Украйна е огромен зърнопроизводител и износът се отразява на цените в международен мащаб, осведоми Нова телевизия.

" Както знаете се готвим да посрещнем господин Путин в Турция през август. И сме на едно мнение, че коридора в Черно море би трябвало да се удължи. Генералният секретар Гутериш също изпрати писмо на господин Путин. Надявам се че с този контакт и с общите ни старания с Русия, коридорът ще продължи да работи ", съобщи Ердоган.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР