Президентът на Турция Реджеп Ердоган обеща днес да изгради Векът

...
Президентът на Турция Реджеп Ердоган обеща днес да изгради Векът
Коментари Харесай

Ердоган: Започва Векът на Турция

Президентът на Турция Реджеп Ердоган даде обещание през днешния ден да построи " Векът на Турция " въз основата на промени, предават турските медии.

Поставили сме си съответни цели и изрично ще осъществяваме " Векът на Турция ", като вървим по пътя на нашия народ. Ще работим с цялото си сърце през идващите пет години, както го правихме през последните 21 години, и в никакъв случай няма да се откажем от работата, съобщи президентът в посланието си по случай идния Курбан байрам, показва Българска телеграфна агенция.

Ердоган показа предходната година визията си " Векът на Турция ", съдържаща програмата на неговата проислямистка Партия на справедливостта и развиването (ПСР) за втория век на републиката.

Държавният глава също по този начин напомни, че през май Турция сполучливо завърши с парламентарните и президентските избори, както и че изборната интензивност е била съвсем 90 %.

Няма подозрение, че победител на изборите е цяла Турция с нейните 85 милиона жители, сподели той.

Ердоган акцентира, че дружно с членовете на Републиканския алианс ще се работи за постигането на задачите на държавното управление в идния интервал, тъй че фантазията за " Века на Турция " да стане действителност.

Президентът загатна и напъните на държавното управление във връзка с възобновяване на единайсетте южни турски окръзи, които бяха тежко наранени от разрушителните трусове през февруари, лишили живота на над 50 000 души.

Работата ни по реконструкцията и възобновяване продължава, сподели той, като напомни, че държавното управление ще построи 650 000 къщи и ще съобщи 319 000 от тях на жителите в границите на една година, както е дало обещание.

След като изборите минаха, в този момент имаме опция да се съсредоточим още повече върху проблемите на нашата страна. Ще посветим цялата си сила на развиването на Турция и на удовлетворяването на настояванията на нашия народ, съобщи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР