Президентът на Славия - Венци Стефанов, за пореден път алармира

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, за пореден път алармира
Коментари Харесай

Венци Стефанов отново се жалва за липсата на ограничаващи правила за чужденците в родния футбол

Президентът на Славия - Венци Стефанов, за следващ път сигнализира за неналичието на непоколебим правилник против потреблението на задгранични футболисти у нас, откакто нощес младежката групировка на „ белите “ загуби с внушителното 8:0 от юношите на Панатинайкос в дребния еквивалент на Шампионската лига.

„ Няколко пъти споделям на Боби Михайлов и на другите значими фрагменти от БФС, че всички тимове, които имат повече от четирима чужденци, би трябвало да заплащат налог „ клуб “ и парите да се дават на тимове, поощряващи младите. Но никой не ме чува. Глас в пустиня “, сподели Стефанов пред родния таблоид „ Блиц “.

Той уточни разликите с гръцкия отбор, където има редица момчета на по 21 години с интернационален опит и даже такива, които костват милиони на трансферния пазар. У нас обаче младите гении съвсем не получават шансове за изяви в елитните отбори, а са принудени да играят по долните равнища.

Венцислав Стефанов даде още образец с локалния тим на дребното селце Войнеговци - Въстаник 26. Там той твърди, че играят „ двама чернокожи “, с цел да поддържа тезата си, че даже на аматьорско равнище биват желани чужденци за сметка на локални момчета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР