Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че в момента всички

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че в момента всички
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Първо ще мислим за Лудогорец, а не за Купата

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че сега всички в отбора мислят за отсрочения дуел с Лудогорец на 26 ноември (събота), а не за купата.

Там белите стигнаха до осминафиналите след продължения против втородивизионният Спортист в Своге, който надиграха мъчно с 2:1. Победният гол вкара Тони Тасев от дузпа в 94-ата минута. В края на първата част Венци Керчев бе дал задатък на гостите, а Русинов изравни в 71-ата.
 Венци Стефанов: Има Господ! Левски към този момент не е дразнител за нас
Венци Стефанов: Има Господ! Левски към този момент не е дразнител за нас

" Трябва веднъж за постоянно да схванат, че футболът не е почнал от тях, а от нас "

На 1/8-финалите Славия ще одобри спечелилия от двойката Черноморец Балчик - Ботев Пловдив, които играят на 25 ноември (петък).

" Нормално е да трепериш, като подценяваш противника си. Всеки път споделям, че не би трябвало да се подценява нито един тим. Трябваше да подходим по-сериозно и да си решим рано нещата, а не да играем още 30 минути. Най-важното е, че се класирахме за осминафиналите. Но първо ще мислим за Лудогорец, а не за купата. Там несъмнено ще играем с Ботев Пловдив. Не мисля, че ще стане изненада в Балчик. Излизаме против Лудогорец и играем крепко. Каквото пристигна и стане, такова. Славия е побеждавал Лудогорец, само че не желая повече нищо да разясня преди мача. Всеки, който взе участие за купата още от 1/32-финалите ще каже, че има упоритости за купата. Продължават да съществуват и двете варианти за Европа и през шампионата и през Купата на България ", показа босът на белите пред " Тема Спорт ".

Относно претенциите на домакините към съдийството Стефанов бе безапелационен: " И двата им анулирани гола бяха от очевидни та по-явни засади, а дузпата - чиста ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР