Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов отправи критики по адрес

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов отправи критики по адрес
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Дори една верига с линейки да сложат, няма да има полза

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов насочи рецензии по адрес на нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо, който бе в основата на случая с вратаря на " белите " Георги Петков. Босът на най-стария столичен клуб приказва по време на пресконфенцията на стража.

" И седем коли за спешна помощ да има, в случай че няма човек, който да си знае работата, кел изгода. Безобразието, осъществено от този футболист, не може да се съпостави с нищо. Мълчанието на публицистите, на хората, които гледаха мача, на ръководителите във футболния съюз.

Има засада, удар в главата. Чудя се съдията по какъв начин не го изнасилиха от управлението на ЦСКА. Днес се е случило с Георги Петков, той не влиза с крайници напред на черното момче, с цел да не му нанесе тежко проваляне.

От другата страна обаче не среща същото. Дори една верига с коли за спешна помощ да сложат, няма да има изгода. Важно е здравето на футболистите ", сподели Стефанов.

 Гошо Петков през сълзи: Дъщеря ми ме пита:
Гошо Петков през сълзи: Дъщеря ми ме пита: " тате, нали няма да спираш с футбола, желая още веднъж да те виждам по малкия екран "

" Христо Стоичков и Гриша Ганчев също ме потърсиха, за което им благодаря "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР