Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не бе доволен от загубата

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не бе доволен от загубата
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Очаквам трансфер на наш играч в Барселона

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не бе удовлетворен от загубата на отбора му от Левски. Босът на “белите ” похвали някогашните футболисти на отбора Станимир Стоилов за работата му като ментор на “сините ”, както и Филип Кръстев. Също по този начин Стефанов съобщи, че чака да има трансфер на футболист на Славия към Барселона.
 Левски съкруши Славия с превъзходни голове на Стефанов и Кръстев, Левски съкруши Славия с превъзходни голове на Стефанов и Кръстев, "сините " на точка от бронза
“Да не съм счетоводител да знам какви са финансовите загуби за счупените седалки. Загубата е, че загубихме мача. Едното полувреме беше за тях, другото за тях. Имахме по-високи цели от топ 6, само че по този начин е във футбола. В няколко мача се разминахме с победи, можехме да сме четвърти, трети. Първи не можехме да бъдем. Мъри беше футболист на Славия и сред нас има трайно другарство. Уважение взаимно. От един тим под водата изплува и към този момент е притежател на Купата. Филип се развива. Това демонстрира, че тук порастват положителни фрагменти. Глупост е, че го освиркват. Аз го почитам и нека продължи да се развива Вероятно ще има и други момчета трансферирани - към Барселона ”, сподели Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР