Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред репортери след края

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред репортери след края
Коментари Харесай

Венци: Ядосан съм и на някои странични неща! Исках Чочев в Славия, той отиде в ЦСКА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред кореспонденти след края на дуела с ЦСКА 1948, приключил 1:1 в на стадион " Александър Шаламанов ". Началникът на " белите " призна, че е сърдит и добави, че е желал звездата на " алените " Ивайло Чочев в отбора на Златомир Загорчич.
 Куриозно: гол и автогол близнаци на Чочев взеха решение борбата сред Славия и ЦСКА 1948 Куриозно: гол и автогол близнаци на Чочев взеха решение борбата сред Славия и ЦСКА 1948
" Кажете? Причината да съм сърдит е сложна. Ядосан съм и на себе си, и на футболистите, и на някои странични неща. Кои са тези неща ли? С тези въпроси може да стигнете с кого си лягам тази вечер. И това е от страничните. Друг въпрос имате ли? Казах на дясната ръка на Кашай, че съдии, които са потвърдено некадърни не би трябвало да ги поставят като ВАР, МАР и така нататък Три точки ни взеха против Арда (Кърджали), три точки против ЦСКА. 
 Заги: С оглед направеното, сме удовлетворени от резултата Заги: С оглед направеното, сме удовлетворени от резултата
Той ме попита дали имам доказателства, с цел да ги дадем в полицията. Благодарих му и сбогом. Слушай, моето момиче, с теб се познаваме от доста години - това слънце грее, но не топли. Точките са извадени от актива на Славия, а не от джоба на Виктор Кашай. А парите излизат от хората, които си дават парите за футболистите и клуба. Свикнал съм с наказванията, съдиха ме за расизъм - за това, че не обичам джендъри… Никакъв проблем нямам. Нека да ме съдят за истината. 
 Цветомир Найденов и Венци Стефанов бяха в ложата в Цветомир Найденов и Венци Стефанов бяха в ложата в " Овча купел "
На Ринг съм му споделил истината. Когато човек мълчи, не споделя нищо и се съгласява с това, което се случва, се назовава плебей. Аз не желая да бъда плебей - не съм бил и няма да бъда. На себе си и на футболистите съм сърдит, тъй като не победихме. Защото това момче желаех да пристигна в Славия, той отиде в ЦСКА - Ивайло Чочев. Старите хора споделят: разум цари, разум робува, разум патки пасе. Сега не съм раздразнен ", съобщи босът на най-стария столичен клуб.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР