Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите преди първата

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите преди първата
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Искам футболистите на Славия да си върнат стария боен дух

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред медиите преди първата подготовка на тима за 2021 година. Членът на Изпълкома на БФС желае футболистите на наставника Александър Тарханов да си върнат бойния дух.

" Искам да видя тима от предишния шампионат. Да се върне остарелият военен дух. Убеден съм, че пролетта ще бъде доста по-успешна за Славия, въпреки че не трябва да приказваме авансово. Първо би трябвало да хванеш рибата и след това да сложиш тигана - другояче ще си останеш единствено с тигана ", разяснява Стефанов.

Босът на " белите " сподели, че селекцията е отворен развой и е допустимо да има вести и в двете направления до края на месеца. Най-вероятно Христо Попадийн ще се раздели с тима, макар че се яви за старта на подготовката.

Преди първата подготовка Славия показа три попълнения - завърналият се от Германия някогашен бранител на " белите " Костадин Велков, Ерол Дост от Лудогорец II и Петър Вуцов от Черно море. Последният е наследник на треньора Велислав Вуцов. Брат му Светослав, който е вратар, също е футболист на Славия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР