Президентът на Славия Венцелсав Стефанов очевидно е останал разочарован, че

...
Президентът на Славия Венцелсав Стефанов очевидно е останал разочарован, че
Коментари Харесай

Чичо Венци скочи на Ясен: Какво правят в тима Шивача, Тигъра...

Президентът на Славия Венцелсав Стефанов явно е останал отчаян, че новият народен селекционер Ясен Петров не употребява повече играчи от Овча купел в мачовете против Швейцария и Италия. Бившият сикаджия изрази учудването си, че някои хора са в отбора. Конкретно той не е удовлетворен от представянето на Пламен Илиев, Сисиньо, Момчил Цветанов и един от централните бранители. Той приказва и за идния конгрес на БФС.

Венци Стефанов с изострен коментар по адрес на Бербатов и Порточанов
" Очаквах, че Ясен по-смело ще пристъпи. Не знам за какво разчита на вратаря, Сисиньо и Шивача и централния бранител. Единият се обръща по-бавно от тролея тройката - за народен бранител ми се коства, че има по-кадърни момчета и при младите. Какъв Сисиньо какви пет лв.? За мен сред Ради Кирилов и Шивача разликата е като сред Лом и Лондон ", сподели Стефанов.

" Аз имам лично мнение, което няма да кажа тук. От до момента препоръчаните претенденти за президент на Изпълкома нито един не е заслужен и не ми харесва. Нито Порточанов, нито Бербатов, нито шефът на Марица. Президентът на БФС би трябвало оттук насетне да има съществени знания по тематиката футбол, тъй като неговата съществена задача ще бъде работата са националните тимове, контакти с европейската централа и основаване на атмосфера, която да е подобаваща.

Телевизията споделя аз желая в този момент, тимовете споделят малко ни е времето за отмора. Сега 20 дни нищо не се прави и по-късно за 6 дни 3 мача. Това значи травми, санкции, въобще би трябвало отсега нататък тези хора, които ще вършат вътрешното състезание дружно с малкия екран да имат съгласие. Трябва хора, които са наясно с футбола, не такива, които са се къпали в Англия или са лапали от Нефтохима. Трябват хора, които могат да споделят “не”.

Ако бъде конгрес, да бъде с цялостен мандат. Ако ще се вършат два конгреса, това е безмислено мятане на пари. Трябва да се изисква строга финансова дисциплинираност. Аз ще желая да мога да виждам, да виждам по какъв начин се харчат парите, които би трябвало да отидат за дилетантите и децата. Най-много се приказва за това и минимум се прави”.

Извънреден конгрес - за какво? Натискът на това лице Христо Порточанов с тези 70 подправени клуба. Никой няма интерес сега да се организира конгрес по време на пандемията. Ако се организира конгрес, той би трябвало да е постоянен. Който ще да е президент. Всичко е заблуда, фантазия и харчене на средства. Да се съберат клубовете 50%+1 и да е постоянен конгрес - подал, неподал оставка, няма значение ", сподели още Стефанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР