Президентът на САЩ се разочарова лично от израелския си колега

...
Президентът на САЩ се разочарова лично от израелския си колега
Коментари Харесай

Джо Байдън `частно нарича Нетаняху **дупка`, тъй като израелският лидер му `нанася ада`

Президентът на Съединени американски щати се разочарова персонално от израелския си сътрудник поради отхвърли на последния да разгласи преустановяване на огъня в Газа и употребява обидни термини, с цел да го опишат, съгласно осведомени.

В общественото пространство дългогодишното другарство сред Джо Байдън и Бенямин Нетаняху е едно от деянията на взаимно и цялостно почитание. Въпреки това, зад затворени порти Байдън е изразил пренебрежение към „ Биби “, твърди нов отчет през днешния ден. Твърди се, че президентът неведнъж е употребявал недодялан език, с цел да изрази същинските си мисли по отношение на позицията на Нетаняху по отношение на спора Израел-Хамас.

Президентът даже стигна до такава степен, че цитира министър-председателя като главното затруднение при убеждаването на страната да промени тактиката си. На въпрос за персоналните мнения на Байдън за Нетаняху, представител на Съвета за национална сигурност сподели: „ Президентът ясно уточни къде не е склонен с премиера Нетаняху, само че това са връзки, траяли десетилетия, които са уважителни обществено и уединено. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР