Президентът на САЩ не планира лично да присъства на Олимпийските

...
Президентът на САЩ не планира лично да присъства на Олимпийските
Коментари Харесай

Джо Байдън няма да присъства лично на Олимпиадата в Токио

Президентът на Съединени американски щати не възнамерява персонално да участва на Олимпийските игри в Токио. Това заяви на постоянен брифинг представителят на Белия дом Джен Псаки, представена от БГНЕС.

" Президентът не възнамерява да участва на игрите. Разбира се, той ще се погрижи за спортистите ", сподели тя. В същото време Псаки увери, че в Токио ще бъде изпратена американска делегация. " Ще имаме делегация от Съединени американски щати, както постоянно, само че ще продължим да предоставяме здравни препоръки по отношение на единствено нужните пътувания ", добави представителят на Белия дом.
 Позволиха до 10 000 почитатели на стадиона за Игрите в Токио Позволиха до 10 000 почитатели на стадиона за Игрите в Токио
До 10 000 почитатели ще бъдат допускани на надпревари от Олимпийските игри в Токио, оповестиха уредниците, предупреждавайки, че надпревар...

Олимпийските игри в Токио трябваше да се проведат от 24 юли до 9 август 2020 година Поради пандемията надпреварите бяха отсрочени за една година, в този момент те ще се проведат от 23 юли до 8 август. На 20 март уредниците най-сетне взеха решение да проведат игрите без задгранични почитатели. На 21 юни беше избран предел от 10 хиляди души за допускане на локални фенове, степента на претовареност на спортните уреди по време на надпреварата не би трябвало да надвишава 50%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР