Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължи да критикува Демократическата партия

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължи да критикува Демократическата партия
Коментари Харесай

Тръмп попита защо Обама не е спрял руската хакерска атака

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп продължи да подлага на критика Демократическата партия за хипотетичната съветска интервенция в президентските избори в страната предходната година, питайки за какво неговия предходник Барак Обама не е направил повече за прекъсването на съветската хакерска офанзива, съобщи ДПА.

" Впрочем, в случай че Русия е работела толкоз интензивно по изборите през 2016 година, всичко това се е случило по време на администрацията на Обама. Защо те не ги стопираха? ", попита Тръмп в Twitter.

By the way, if Russia was working so hard on the 2016 Election, it all took place during the Obama Admin. Why didn't they stop them?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 22 юни 2017 година

Предполагаемата съветска интервенция е в центъра на продължаващото следствие на Съединени американски щати, което се концентрира върху допустимо скрито съглашение сред предизборния екип на Тръмп и съветските управляващи. В поредност от постове в Twitter, поставящи под въпрос по какъв начин администрацията на Обама е противодействала на намесата, Тръмп напомни показанията на някогашния министър на вътрешната сигурност на Съединени американски щати Джей Джонсън.

Хакери от съветското военно разузнаване пробвали да обхванат в компютърни системи за изборите в Съединени американски щати?

Вчера Джонсън съобщи пред комисия на Конгреса, че е бил извънредно обезпокоен от напъните на Русия за пробив в американската изборна система, и изрази убеденост, че съветското държавно управление " по указания на самия Владимир Путин е провело хакерски атаки против нашата страна, за да повлияе на нашите избори ".

Тръмп съобщи, че Джонсън е " следващият почитан представител на разузнаването, декларирал, че не съществува огромна скица сред Тръмп и Русия ".

Путин отхвърля да разполага с компрометираща информация за Тръмп (ВИДЕО)

Няколко следствия за допустимо съглашение сред представители на предизборния щаб на Тръмп и Русия към момента не престават, напомня ДПА. Агенцията отбелязва, че президентът на Съединени американски щати към този момент е заявявал, че следствието и насочването на вниманието към Русия е скрит план на Демократическата партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР