Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа изпълнителен указ за реформи

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа изпълнителен указ за реформи
Коментари Харесай

Тръмп подписа указ за реформи в американската полиция

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа изпълнителен декрет за промени в американската полиция, съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
Церемонията по подписването беше излъчена онлайн от розовата градина на Белия дом. Документът задължава управляващите да вкарат по-строги правила за потреблението на мощ от страна на чиновниците на реда.
Указът дава приоритет на отпущането на федерални дотации за образованието на чиновниците на реда, които да бъдат насърчавани да употребяват всички способи на за спокойно разрешаване на спорове. Решението би трябвало да усъвършенства обмена на информация сред държавните организации, с цел да не се наемат хора в полицията без цялостна инспекция на биографията им. 
" Това е огромна стъпка, която не е била предприемана до момента ", съобщи Доналд Тръмп. " Душенето ще бъде неразрешено. Освен в случаите, когато животът на полицейски чиновник е заплашен “, сподели президентът.
Сподели с твоите другари
В допълнение, служителите на реда ще бъдат подпомагани от обществени служащи в някои случаи, в това число при справяне с хора под наркотично въздействие и бездомници. Социалните служащи ще спомагат на чиновниците на реда и при обстановки, свързани с хора с психологични разстройства. Целта е да се обезпечат положителни връзки сред органите на реда и жителите.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР