Президентът на САЩ Доналд Тръмп обсъди с директора на ФБР

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обсъди с директора на ФБР
Коментари Харесай

Тръмп осъди кървавите нападения

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разиска с шефа на ФБР Кристофър Рей, министърът на правораздаването Уилям Бар и членове на Конгреса на Съединени американски щати вероятните способи да се предотвратят всеобщи убийства на хора като тези, които се случиха в Ел Пасо в Тексас и Дейтън в Охайо. Нападенията предизвикаха гибелта на 29 души. Тръмп сподели това на публицистите в неделя преди заминаването от Ню Джърси за Вашингтон.

" Омразата няма място в нашата страна и ние ще се погрижим за това. Говорих дълго с основния прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар, разговарях с шефа на ФБР Кристофър Рей, разговарях с губернаторите на двата щата и вършим доста работа, доста работа сега, доста чиновници на реда и други. Говорих с членовете на Конгреса какво можем да създадем ", сподели Тръмп. " Трябва да спрем това ", добави той.

На въпроса по какъв начин ще реши " казуса с оръжието ", Тръмп сподели, че " доста работи. " " Направихме повече от множеството администрации Въпреки това може би би трябвало да се направи повече ", сподели президентът.

Той означи също, че и в двата случая стрелбата е била обвързвана с " психологично заболяване ". " Вижте и двата случая, това е психологично заболяване. Това са хора, които са доста, доста съществено психологично заболели ", заключи Тръмп.

Според американския водач в понеделник той ще направи изказване във връзка с двете смъртоносни набези. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР