Президентът на САЩ Доналд Тръмп не показва странични ефекти от

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп не показва странични ефекти от
Коментари Харесай

Тръмп е здрав, няма странични ефекти от приема на хидроксихлорохин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не демонстрира странични резултати от двуседмичния банкет на лекарството против малария хидроксихлорохин, което може да аргументи сърдечни проблеми. Това сочат резултатите от годишния медицински обзор на Тръмп, заяви Белият дом, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Изследванията демонстрират, че 73-годишният президент остава здрав, само че леко е напълнял и към този момент тежи 110,68 кг, което го слага в категорията на наднормено тегло за хора с неговата височина.

Тръмп, който ще навърши 74 години на 14 юни, постоянно се тества за ковид и резултатите постоянно са били отрицателни, съгласно резюме на резултатите, направено от лекаря му Шон Конли.

Държавният глава предишния месец стартира да приема хидроксихлорохин, макар множеството незнайни към успеваемостта му, откакто двама чиновници на Белия дом дадоха позитивен резултат за ковид.

В кардиограмата на Тръмп не се виждат промени, резултат от лекарството, сподели лекарят.

Президентът продължава постоянно да си прави проби, като досега всички резултати са негативни.

Холестеролът на Тръмп е 167, което е в естествените граници.

Медицинските проучвания са нормална процедура за американските водачи от времето на 37-мия президент Ричард Никсън, който заема поста сред 1969 и 1974 година.

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР