Президентът на САЩ Доналд Тръмп извоюва голяма победа преди Конгресът

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп извоюва голяма победа преди Конгресът
Коментари Харесай

Тръмп с голяма победа – Сенатът прокара мащабна съдебна реформа

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп извоюва огромна победа преди Конгресът да излезе в коледна почивка . Сенатът прокара огромна правосъдна промяна, която е подкрепяна от републиканците и демократите, осведоми АП.

Законопроектът дава на съдиите повече независимост на действиe , когато издава присъди за някои закононарушения с опиати, а също по този начин провежда стратегии за ресоциализация и рехабилитация на лишените от независимост. Намалява и доживотната присъда на наказаните по три обвинявания за опиати до 25 година Промените ще се отнасят единствено за федералните пандизчии.

Гласуването се организира след години на договаряния за да се позволи казусът с войната против опиатите, която докара до препълване на пандизите и липса на помощ за пандизчиите да се върнат в обществото.

Сенатът прокара мярката с 87 гласа против 12.

Камарата на представителите се чака да одобри проектозакона тази седмица и по-късно да я изпрати на бюрото на Доналд Тръмп за автограф.

Тръмп приветства дейностите на Сената.

" Съединени американски щати са най-великата страна в света и моята работа е да се боря за всички жители, даже и за тези, които са позволили неточности ", написа той в " Туитър ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР