Президентът на САЩ Доналд Тръмп изненадващо се появи за кратко

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изненадващо се появи за кратко
Коментари Харесай

Тръмп изненадващо се появи на световната среща на ООН за...

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изненадващо се появи за малко на международната среща на Организация на обединените нации за климата през днешния ден, съобщи Франс прес.

Тръмп, който не приказва от трибуната, седна за няколко минути в залата, където изслуша, а по-късно и приветства речта на индийския министър председател Нарендра Моди.

Шейсетина международни водачи вземат участие в срещата в Ню Йорк за " незабавната обстановка с климата ", която има за цел да даде нов подтик на Парижкото съглашение - интернационалния контракт за ограничение на световното стопляне, от който Съединените щати се отдръпнаха " с гръм и тропот " малко след встъпването в служба на настоящия си президент.



Малко преди този момент Тръмп увери пред кореспонденти, че въобще не се усеща смутен от възможното задвижване от демократите в Конгреса на Съединени американски щати на процедура по неговото премахване.

" Изобщо не го вземам насериозно " тази опция, сподели американският президент в коридорите на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

" Този, който има проблем, е (Джо) Байдън ", добави Тръмп, визирайки претендента за номинацията на демократите за президентските избори в Съединените щати следващата година.

По-рано американският президент упрекна евентуалния си противник на изборите, че се е опитал да отбрани своя наследник, който съгласно него е бил забъркан в корупция в Украйна.

" Това, което Байдън направи, е срамно, това, което неговият наследник направи, е срамно ", сподели през днешния ден Тръмп, представен от Франс прес.



Президентът на Съединени американски щати съобщи, че може да има скоро нова персонална среща със севернокорейския водач Ким Чен-ун, съобщи ТАСС. Тръмп не даде детайлности.

" Ще забележим какво ще се случи ", сподели американският президент, представен от Ройтерс, когато бе запитан за опцията да се срещне в коридорите на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации с иранския си сътрудник Хасан Рохани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР