Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания кацнаха

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания кацнаха
Коментари Харесай

Тръмп и Мелания кацнаха в столицата на любовта! Президентът го чакат важни срещи, а съпругата му отново събра погледите на всички

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания кацнаха във френската столица. Двамата са в Париж, с цел да участва на парада по случай националния празник на страната - Деня на Бастилията. По времен а визитата си Тръмп и ще организира договаряния с френския си сътрудник Еманюел Макрон.

Самолетът на Тръмп е кацнал на парижкото летище „ Орли “. Президентът и Мелания бяха откарани към резиденцията на американския дипломат в централната част на френската столица.

Just landed in Paris, France with @FLOTUS Melania. pic.twitter.com/knULGOQF1K
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 13, 2017
Париж е блокиран поради визитата, въведени са драконовски ограничения за сигурност.



След идването си във френската столица първата дама на Съединени американски щати посети парижката педиатрична болница " Некер ". Това беше и първата демонстрация от програмата, която ще следва в границите на визитата на Доналд Тръмп във Франция.

Мелания бе посрещната от представители на здравните управляващи в Париж. След това тя се срещна и с някои от младите пациенти.





На всички направи усещане страхотната визия на брачната половинка на Тръмп. Тя бе заложила на извънредно моден и грациозен тоалет в червен цвят.

Визитата на президента и първата дама стартира с проблеми за репортерите, съпътстващи американския водач Доналд Тръмп във Франция, откакто част от колоната с коли с президента сбърка посоката. Някои улици бяха затворени, до момента в който кортежът на Тръмп се придвижваше към резиденцията на посолството на Съединени американски щати, само че колите в опашката направиха неверен завой и се озоваха в трафик.


Журналистите бяха в изгубилите се коли. Те не съумяха да документират идването на Тръмп в резиденцията. В последна сметка публицистите бяха докарани в резиденцията.

Melania and I were thrilled to join the dedicated men and women of the @USEmbassyFrance, members of the U.S. Military and their families. pic.twitter.com/ZSdsJ0Bsbl
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 13, 2017 Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР