Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания се

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания се
Коментари Харесай

Тръмп се поклони пред Гроба на незнайния воин в Уестминстърското абатство

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и първата дама Мелания се поклониха пред Гроба на незнайния боец в Уестминстърското абатство в английската столица Лондон, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на АП.

В абатството Доналд и Мелания Тръмп бяха посрещнати от принц Андрю и представители на духовенството. Първото семейство на Съединени американски щати застана в безмълвие пред гроба, в който са положени тленните остатъци на английски боец, чиято идентичност не е открита. Те са пренесени от Франция, с цел да бъдат заровени през ноември 1920 в абатството дружно с пръст, донесена от Франция. При европейската си обиколка Тръмп ще взе участие в отбелязването на 75-тата годишнина от Десанта в Нормандия.

Доналд и Мелания Тръмп бяха през днешния ден на следобеден чай у принц Чарлз и брачната половинка му Камила в формалната им резиденция в центъра на Лондон. Срещата на чаша чай беше опция за Чарлз да беседва с Тръмп в неофициална конюнктура без камери. Нямаше предварителна информация дали двамата ще беседват за измененията в климата, които съгласно Чарлз са огромна опасност, а съгласно Тръмп са небивалица, отбелязва АП. Срещата беше значим ангажимент за Чарлз, който поема от ден на ден публични отговорности, до момента в който майка му, 93-годишната кралица Елизабет Втора, по малко облекчава графика си.

На срещата си през днешния ден с президента и първата дама кралицата подари на Тръмп първо издание на книгата на Уинстън Чърчил "Втората международна война " и комплект от три химикалки "Дуофолд " направени със специфичен дизайн за кралицата. На Мелания Елизабет Втора подари особено поръчана сребърна кутия с ръчен гланц. Тази вечер кралица Елизабет ще одобри Доналд и Мелания Тръмп на вечеря в Бъкингамския замък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР