Президентът на САЩ Доналд Тръмп е заявил, че Русия е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е заявил, че Русия е
Коментари Харесай

Тръмп разказа за мил жест от страна на Русия по време на пандемията

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е декларирал, че Русия е изпратила на Съединени американски щати аероплан, съдържащ здравно съоръжение, оповестяват международните издания.

По време на конференция в Белия дом, отдадена на ковид, президентът е декларирал, че дружно с Москва медицински консумативи са пристигнали и от Пекин.

"Имаме отлични връзки с доста страни. Китай ни изпрати някои неща и това беше ужасно. Русия ни изпрати доста, доста огромен аероплан, напълнен с медицински такъми, това беше доста благо ", декларирал е Тръмп.

По-рано Тръмп предвижда, че пикът на смъртността от ковид в страната ще бъде доближат до две седмици. Според неговите думи, това указват модели за вероятното развиване на обстановката. Той е добавил, че в случай че по-малко от 200 хиляди души станат жертви на инфекцията, то това ще бъде добър индикатор.

В Съединени американски щати повече от 143,7 хиляди са инфектирани с коронавирус; 2 500 души са умряли, 4 хиляди са излекувани. Държавата изпревари всички страни в света по брой на инфектираните.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР