Президентът на САЩ Доналд Тръмп е имал приятелска среща със

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е имал приятелска среща със
Коментари Харесай

Противоречиви мнения за срещата на Тръмп и Мохамед бин Салман в Буенос Айрес

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е имал другарска среща със саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман в коридорите на форума на Г-20 в Буенос Айрес през днешния ден, разгласи телевизия Ал Арабия, представена от Ройтерс.

Базираната в Дубай медия, която е саудитска благосъстоятелност, не даде детайлности.

Според представител на Белия дом Тръмп единствено си е разменил смешки с Бин Салман, по този начин както и с съвсем всеки от останалите водачи, участвали на откриването на срещата на върха на Г-20, съобщи Асошиейтед прес.

По-рано през днешния ден американският президент подмина саудитския престолонаследник, до момента в който той разговаряше оживено с съветския му сътрудник Владимир Путин, напомня Българска телеграфна агенция.

Самият Тръмп сподели, че може да беседва с Бин Салман на форума в аржентинската столица, само че до момента не го е направил.

Американският президент се отхвърли от среща с съветския си сътрудник в коридорите на Г-20 поради случая със арестуваните от Русия украински кораби и моряци.

По-рано бе обявено, че в програмата на Тръмп в Буенос Айрес не е планувана среща и с Бин Салман, който е обект на остри рецензии в Съединени американски щати поради убийството на саудитския публицист Джамал Кашоги.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР