Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп се похвали: Имам имунитет срещу COVID-19

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че към този момент не е притежател на ковид и има имунитет, предадоха международните организации.

"Преминах най-трудните проби, най-високите стандарти и съм в страхотна форма ", съобщи Тръмп в изявление за Фокс нюз. "Изглежда, че съм ваксиниран ", добави президентът на Съединени американски щати, само че призна, че не знае какъв брой време продължава имунитетът. "Мога да изляза надалеч оттатък мазето ", акцентира той, като подсети за противника си на президентските избори Джо Байдън.

Тръмп загатна, че Байдън може да е болен. "Ако погледнете Джо, той кашляше извънредно през вчерашния ден ", акцентира президентът на Съединени американски щати. "Не знам какво значи това, само че пресата не приказва доста за това ", добави той.

Президентът Тръмп се готви да се върне от на следващия ден към предизборната пропаганда, по време на която се среща с голям брой хора, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР