Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп се закани: Ще спра насилието на тълпата от раз

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския осъди размириците, които избухнаха в реакция на гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд при полицейски арест, като упрекна леви радикали - анархисти за насилието и се закани да го спре.

Смъртта на Джордж Флойд на улиците на Минеаполис е тежка покруса, само че паметта му е опетнена от крайнолеви размирници, грабители и анархисти, съобщи президентът в Космическия център "Кенеди "след като следи изстрелването на ракетата "Спейс Екс ", съобщи Асошиейтед прес.

Стоя пред вас като другар и съдружник на всеки американец, търсещ правдивост и мир, и като корав съперник на всеки, който експлоатира тази покруса, с цел да граби, мародерства, атакува и заплашва. Помирение вместо ненавист, правораздаване, а не безпорядък - това са задачите на дневен ред, съобщи Тръмп.

Извънредно състояние в Джорджия!

Моята администрация ще спре насилието на тълпата и ще го спре "от раз ", закани се Тръмп. По думите му няма да разреши на "леви радикални нарушители " да палят американски градове.

Според него Антифа - мрежа от групи на крайнолеви политически деятели, постоянно изповядващи враждебен анархизъм, стои зад безредиците, съобщи ДПА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР