Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп съобщи, че се е подложил на тест за коронавирус

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския заяви през днешния ден, че се е подложил на тест за ковид и чака резултатите, предадоха международните организации.

"Температурата ми бе измерена на влизане в стаята ", сподели Тръмп пред публицисти в Белия дом след срещи, отдадени на обстановката с вируса. Той посочи, че температурата му е "съвсем естествена ".

"Освен това се подложих на тест предходната вечер ", добави Тръмп, откакто неведнъж бе запитан на конференция през вчерашния ден дали го е направил.

73-годишният президент на Съединени американски щати е бил в контакт с няколко души, които след това са дали позитивна проба за вируса. Тръмп обаче до момента отхвърляше да се подложи на тест, а персоналният му доктор увери в писмо от през вчерашния ден, че това не е належащо.

Асошийтед прес отбелязва, че макар рекомендациите на здравните управляващи, президентът на Съединени американски щати продължава да се ръкува.

Говорител на Белия дом в това време заяви, че към този момент се мери температурата на всички хора, които са в непосредствен контакт с Тръмп и вицепрезидента Майк Пенс  Майк Пенс Майкъл Ричард "Майк " Пенс е актуалният вицепрезидент на Съединени американски щати и.

Смразяваща прогноза какъв брой американци ще умрат от COVID-19

Първи смъртен случай от новия ковид е бил регистриран в американския щат Ню Йорк, заяви през днешния ден губернаторът Андрю Куомо, представен от ТАСС.

Той посочи, че е умряла 82-годишна жена, която имала респираторно заболяване - емфизем.

Броят на инфектираните в щата Ню Йорк е достигнал 421. Над 50 души са настанени в болница.

Смъртните случаи в Съединени американски щати от инфекцията Ковид-19, причинявана от ковид, доближиха 51, а броят на инфектираните - 2499, сочат компилирани данни.

Най-много умряли, 37, има в северозападния щат Вашингтон. В Калифорния, на югозапад, смъртните случаи са шест, заяви Асошиейтед прес.

Агенцията отбелязва, че Западния Вирджиния остава единственият американски щат, където няма регистрирани инфектирани.

Пуерто Рико, територия на Съединени американски щати в Карибско море, удостовери първите си три случая на болестта. Това са двама туристи от Северна Италия и локален гражданин, който има родственици, пътували отвън острова.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР