Президентът на САЩ Доналд Тръм смята, че организаторите на делото

...
Президентът на САЩ Доналд Тръм смята, че организаторите на делото
Коментари Харесай

Тръмп: Откраднаха ми две години от мандата

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръм счита, че уредниците на делото за съветската интервенция в президентските избори са му откраднали две години от мандата. „ Никога няма да можем да ги върнем. Ловът на вещици завърши ”, написа Тръмп в Twitter, съощава " Монитор ".

Тръмп съобщи, че специфичният прокурор Робърт Мълър не би трябвало да свидетелства пред Конгреса за следствието за съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2016 година, съобщи АП.

Тръмп написа в Twitter, че демократите желаят " превръщане " на отчета на Мълър, който отхвърли да направи умозаключение дали напъните на президента да попречи на следствието са представлявали възпрепятстване на правораздаването.

Тръмп съобщи, че " няма да има превръщане за демократите ".

" Дали те желаят превръщане, тъй като им беше омразно да видят безапелационното умозаключение НЯМА СЪГЛАШАТЕЛСТВО? ", написа президентът.

Демократите упорстват за повече информация за отчета на Мълър и желаят специфичният прокурор да даде показания пред правосъдната комисия на Камарата на представителите.

Тръмп разгласи преди този момент, че митата за китайски артикули на стойност 200 милиарда $ ще бъдат увеличени от 10 май от 10 на 25 на 100, тъй като съгласно него комерсиалните договаряния преговори напредват прекомерно постепенно, предадоха международните организации.

" За 10 месеца Китай плащаше на Съединени американски щати мита от 25 на 100 за високотехнологична продукция на стойност 50 милиарда $ и 10-процентови данъци за други артикули на стойност 200 милиарда $ ", добави Тръмп, представен от Ройтерс.

По думите му от петък тези 10 % ще станат 25 %. Други артикули, доставяни от Китай за Съединени американски щати на стойност 325 милиарда $, остават без мита, само че скоро ще бъдат обложени с 25 %, посочи американският държавен глава в Twitter.

" Преговорите по комерсиалното съглашение с Китай не престават, само че напредват доста постепенно ", акцентира президентът на Съединени американски щати.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР