Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън се отказва от темата за Украйна в предизборната си кампания

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в няма да подчертава върху тематиката за помощта за Украйна в предизборната си акция, защото електоратът е " угрижен за стопански проблеми “, отбелязва изданието Politico, представено от " Фокус ". 

Екипът на президента е " подготвен да направи продължаващия ангажимент на Америка към войната в Украйна по-малко обществен “ " без безсърдечен пиар, с цел да ускори поддръжката за войната в Украйна през идващите месеци “, изясняват от редакцията.

Байдън също като цяло ще се въздържа от изказвания, че Източна Европа е изложена на военни опасности (очевидно при положение, че Въоръжените сили на Украйна бъдат победени). " Това може в допълнение да подкопае вътрешната поддръжка за самата война, на процедура да затвори вратата за всяко в допълнение финансиране и да усложни основен съставен елемент от президентското завещание на Байдън: поддържането на дългогодишната роля на Америка като централен дирек на световния либерален ред “, акцентират в текста.

Байдън също се притеснява, че ненужните изказвания за Украйна ще създадат гласовете на тези, които са срещу военната помощ за Киев, по-силни. Следователно " има смисъл да се подчертаят други въпроси, които са от по-голяма непосредствена угриженост за американските гласоподаватели “.

Украйна ще бъде употребена в предизборната изразителност като средство за офанзива против Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. На гласоподавателите ще бъде предадена концепцията, че Съединени американски щати ще бъдат изправени пред " външнополитически рецесии “, в случай че Тръмп се върне на власт. Също по този начин в подтекста на Украйна ще бъде показана хипотетичната наклонност на Тръмп да се " подчинява на диктатори като Путин “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР