Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Джо Байдън ще наложи вето на законопроект за помощ за Израел, ако в него не е включена и Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще наложи несъгласие на законопроекта за разпределяне на средства в помощ на Израел, в случай че той бъде утвърден от Конгреса в настоящия му тип, без да загатва Украйна, предадоха международните новинарски организации, като се позоваха на службата по бюджетни въпроси на Белия дом.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 813
През октомври Белият дом изиска от Конгреса спомагателни средства за оказване на помощ на Украйна и Израел, както и за противопоставяне на Китай в азиатско-тихоокеанския регион и за възстановяване на сигурността по границата с Мексико. Администрацията на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в изиска за тези цели средства от порядъка на 106 милиарда $.

В понеделник републиканците в Камарата на представителите внесоха законопроект, в който липсва поддръжка за Украйна, и се предлага финансирането на помощта за Израел да пристигна от редуциране на средства за службите за вътрешни приходи. Белият дом отхвърля това предложение.

Въпреки съответното искане от страна на администрацията, законопроектът не планува разпределяне на каквато и да е помощ за Украйна, отбелязва службата по бюджетни въпроси на Белия дом и показва, че в случай че Украйна не бъде подкрепена, това ще бъде доста неприятен сигнал към Русия и останалия свят по отношение на решимостта на Вашингтон.

От Белия дом показват, че републиканците политизират поддръжката на Съединени американски щати и „ демонстрират друг метод към съдружниците ". За Израел е препоръчана помощ в размер на 14,3 милиарда $, добавя Българска телеграфна агенция.

" Този законопроект е неприятен за Израел, за Близкия изток и за нашата национална сигурност ", се показва в изказването на службата на Белия дом, в което се споделя още, че президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще наложи несъгласие на законопроекта, в случай че му бъде показан в този тип.

Републиканците имат болшинство от 221 против 212 гласа в Камарата на представителите, а демократите управляват Сената с 51 на 49 гласа. За да стане закон този план, той би трябвало да премине в двете камари на Конгреса и да бъде подписан от президента Байдън, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР