Президентът на САЩ Джо Байдън заяви по време на брифинг,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви по време на брифинг,
Коментари Харесай

Байдън: Републиканците ще платят ужасно голяма цена при неприемане на помощта за Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи по време на брифинг, че републиканците ще би трябвало да платят за " извънредно огромна цена ", в случай че не оказват помощ за приемането на военна помощ за Украйна.
 
В същото време Байдън изрази вяра, че републиканците в Конгреса сигурно в последна сметка ще одобряват пакет, който планува както помощ за Украйна, по този начин и подсилване на американската граница с Мексико.
 
Републиканците в Сената на Съединени американски щати блокираха законопроекта за в допълнение финансиране, който включваше помощ за Украйна в размер на 61 милиарда $, при процедурно гласоподаване, извършено на 6 декември, като упорстваха, че всяка по-нататъшна военна помощ би трябвало да включва обилни промени на вътрешните граници.
 
По отношение на сигурността на американските граници Байдън съобщи, че е подготвен да направи обилни промени. " Трябва да създадем съществени промени на границата. Настоявах за това. Готов съм да направя обилни промени на границата. Преговорите се водят през последните пет седмици, тъй че се надявам, че ще ги реализираме ", сподели американският президент. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР