Президентът на САЩ Джо Байдън в сряда призова демократите да

...
Президентът на САЩ Джо Байдън в сряда призова демократите да
Коментари Харесай

Байдън сравни гласуването за републиканците със заплаха за демокрацията

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в сряда прикани демократите да избират - да се явят на изборите по време на междинните избори идната седмица или " да разрешат на тъмните сили, които жадуват за власт ", да унищожат американската народна власт, заяви Fox News.

Байдън прикани поддръжниците си на събитие на Националния комитет на Демократическата партия в Union Station във Вашингтон, окръг Колумбия, да не одобряват изборите за даденост. Президентът твърди, че демократите би трябвало да се появят на изборите, защото на републиканците не може да бъде поверена политическа власт.

Байдън дефинира междинните изпити като опция за отменяне на политическия екстремизъм на Републиканската партия.
 9, 3 млн. американци към този момент са дали своят вот предварително за Конгреса
9, 3 млн. американци към този момент са дали своят вот предварително за Конгреса

Около 2,5 милиона са дали своят вот персонално предварително, а 6,8 милиона с бюлетини, изпратени по пощата

Припомня се, че мненията на Байдън идват по-малко от седмица, откакто брачният партньор на ръководителя на Камарата на представителите Въпреки че претекстът за нападението остава неразбираем, демократите побързаха да настояват, че рецензиите към Републиканската партия са създали Пелоси и фамилията ѝ цели на закононарушението.

" Това принуждение против демократи, републиканци и безпартийни чиновници, които просто си правят работата, е разследване от неистини, изречени за власт и облага, сподели Байдън. Лъжите се повтарят още веднъж и още веднъж, с цел да генерират цикъл от яд, ненавист, гняв и даже принуждение. "

Последните изследвания обаче демонстрират, че гласоподавателите не имат вяра на реториката на фона на 40-годишна висока инфлация. Въпреки че рейтингът на утвърждение на Байдън още веднъж потегли нагоре през последните седмици, изследване на Fox News този месец откри, че републиканците водят демократите измежду евентуалните гласоподаватели в бюлетината за преференции в Конгреса.
 Само 31% от американците смятат, че Байдън взема решение в действителност значимите проблеми за Съединени американски щати
Само 31% от американците смятат, че Байдън взема решение в действителност значимите проблеми за Съединени американски щати

Все по-голяма поддръжка за републиканско ръководство в Конгреса

Същото изследване откри, че 89% от гласоподавателите споделят, че са извънредно загрижени за инфлацията и по-високите цени, до момента в който единствено 74% споделят същото за продължаващите политически разделения в нацията.

" Джо Байдън даде обещание единение, само че вместо това демонизира и опетни американците, като в същото време направи живота по-скъп за всички, съобщи Рона Ромни Макданиел, ръководител на Републиканския народен комитет. Докато републиканците остават фокусирани върху въпросите, които имат най-голямо значение за гласоподавателите, Байдън и демократите се разклащат в последните дни, тъй като са изгубили връзка с паниките на фамилиите, които се борят да преживеят. "

Някои републиканци също побързаха да осъдят мненията на Байдън, като обявиха, че президентът се пробва да увеличи електоралните вероятности на демократите посредством втълпяване на боязън.

" Президентът Байдън се пробва да разделя нацията в миг, когато Америка би трябвало да се сплоти - тъй като не може да приказва за политиките си, които са нараснали разноските за живот ", сподели водачът на малцинството в Камарата на представителите Кевин Маккарти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР