Президентът на САЩ Джо Байдън ще наложи вето на законопроект

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще наложи вето на законопроект
Коментари Харесай

Байдън ще наложи вето на законопроект за помощ за Израел без Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще наложи несъгласие на законопроект за разпределяне на помощ за Израел, който не включва поддръжка за Украйна и защита на границите на страната, в случай че бъде утвърден от Конгреса на Съединени американски щати. Това се показва в документално изказване, оповестено в понеделник от Службата за ръководство и бюджет на Белия дом, оповестява ТАСС.

" Ако този законопроект бъде показан на президента, той ще му наложи несъгласие ", се споделя в известието. „ Администрацията приканва и двете камари на Конгреса да отхвърлят този политически трик и вместо това бързо да изпратят двупартиен законопроект до бюрото на президента, с цел да обезпечат в допълнение финансиране за националната сигурност. “

От Службата за ръководство и бюджет на Белия дом заявяват, че американската администрация „ твърдо се опълчва “ на подобен законопроект, тъй като той „ не прави нищо за отбрана на границата “ или за поддръжка на Украйна.

Група американски конгресмени показаха законопроекта на 3 февруари. Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (републиканец от щата Луизиана) сподели, че законодателите евентуално ще гласоподават самодейността тази седмица.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР