Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че ще обмисли посещение

...
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че ще обмисли посещение
Коментари Харесай

Байдън е готов да посети южната граница

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи, че ще обмисли посещаване на южната граница, съобщи CNN. Той се оправда, че не я е посещавал до момента, тъй като е бил ангажиран да посещава местата на бедствия в цялата страна.

" Прекарвах много време, оглеждайки вредите на стойност 900 милиарда $, нанесени от ураганите, наводненията и времето и пътувайки по света ", сподели той.

По-рано в размяната Байдън също отбрани решението си да резервира част от строгите ограничения на някогашния президент Доналд Тръмп, които разрешават на имиграционните служби бързо да връщат хора, които пресичат границата, с цел да лимитират разпространяването на Covid-19.

" Ние не връщаме деца, връщаме пълнолетни и многодетни фамилии, само че не връщаме деца при тези условия ", добави той.

Припомняме, че Байдън бе нападнат от републиканците, че неглижира сериозния проблем с миграционния напън, като даже не е посетил границата. Съединени американски щати и Мексико се договориха взаимно да се борят с общия проблем.

Миналия месец хиляди хаитяни нахлуха в Съединени американски щати в търсене на леговище, причинявайки безпорядък в дребното гранично градче Дел Рио, Тексас, откакто се разположиха на лагер под мост.

Aдминистрацията на президента Джо Байдън предприе ограничения да ги депортира и към този момент разчита на Мексико.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР