Президентът на САЩ Джо Байдън не се занимава с най-важните

...
Президентът на САЩ Джо Байдън не се занимава с най-важните
Коментари Харесай

Само 31% от американците считат, че Байдън решава наистина важните проблеми за САЩ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън не се занимава с най-важните проблеми за страната. В това са уверени множеството американци, сподели ново изследване на публичното мнение. 

Повечето запитани  поддържат републиканците да поемат контрола над Конгреса - още неприятни вести за демократите по-малко от три седмици до междинните избори.

Само 31% от американците са съгласни, че Байдън е " отдавал задоволително внимание на проблемите, които са най-важни за моето семейство ", съгласно изследване на университета " Монмът ", оповестено в четвъртък от New York Post.

За разлика от това, 63% споделиха, че желаят Байдън да обърне повече внимание на въпроси като инфлацията.

Проучването откри, че покачващите се цени са най-важният проблем за гласоподавателите, като 85% дефинират ​​инфлацията като " извънредно " или " доста " значим въпрос, с който държавното управление би трябвало да се оправи.
 56% от демократите не желаят Байдън да се бори за преизбиране
56% от демократите не желаят Байдън да се бори за преизбиране

Републиканците са разграничени по повод втори мандат на Тръмп

Следващите четири въпроса, които американците считат за " извънредно " или " доста " значими , са престъпността (75%), работните места и безработицата (74%), изборите и гласуването (74%) и вътрешният тероризъм и групите на омразата (68%).

Проучването също по този начин се занимава с гласуването в Конгреса, като 40% от американците споделят, че желаят републиканската партия да ръководи , а 9% подкрепят  републиканците. Демократите получиха 35% поддръжка с други 10% клонящи към тази посока.

Проучване на CNBC, оповестено рано в четвъртък, откри, че множеството американци са недоволни от стопанската система и повече хора споделят, че републиканците са по-добре готови да я поправят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР