Президентът на САЩ Джо Байдън каза, че подкрепата на неговата

...
Президентът на САЩ Джо Байдън каза, че подкрепата на неговата
Коментари Харесай

Байдън казва, че подкрепата на САЩ за Израел е „желязна“, докато заплахите от Иран се увеличават

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели, че поддръжката на неговата администрация за сигурността на Израел е „ желязна “, след закани от Иран да отмъсти на еврейската страна за удар по консулството си в Дамаск предходната седмица.

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей сподели в сряда, че офанзивата, при която бяха убити няколко висши ирански командири, е еквивалентна на офанзива против иранска територия и че Израел би трябвало да бъде „ осъден ”.

Говорейки на конференция във Вашингтон по-късно в сряда, Байдън сподели, че Съединени американски щати ще създадат „ всичко допустимо, с цел да защитят сигурността на Израел ”.

„ Нашият ангажимент към сигурността на Израел против тези закани от Иран и неговите подставени лица са стоманени “, сподели той след среща с министър-председателя на Япония Фумио Кишида. „ Нека го кажа още веднъж: стоманен. “

Ударът против иранското консулство, който умъртви един от най-високопоставените фигури на Иранската революционна армия в Ливан и Сирия, беше забележителна ескалация на военните действ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР