Президентът на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил Байдън

...
Президентът на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил Байдън
Коментари Харесай

Джо Байдън и съпругата му Джил посетиха педиатрична клиника във Вашингтон

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и брачната половинка му Джил Байдън посетиха Националната педиатрична болница в петък преди Коледа, с цел да се срещнат с дребните пациенти и да им прочетат приказка, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Седнали пред украсена елха, президентът помагаше на първата дама, до момента в който тя четеше " Снежният ден " - история за момче на име Питър и неговите завършения в снега. Отличената с награди книга е написана преди 60 години от детския публицист и илюстратор Езра Джак Кийтс, отбелязва АП.

Посещението на Джил Байдън е продължение на близо 80-годишна традиция, датираща от времето на Бес Труман (съпругата на 33-ия президент на Съединени американски щати Хари Труман) - първите дами да носят празнично въодушевление на деца, които са прекомерно заболели, с цел да бъдат вкъщи на Коледа.

 Снимка: БТА/AP

Миналата година президентът Джо Байдън реши да се причисли към брачната половинка си, като това беше първото сходно посещаване на настоящ президент. Преди да си тръгне Джо Байдън окуражи родителите на болните деца и ги увери, че " всичко ще се оправи ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР