Президентът на САЩ Байдън изглежда не различава настоящия френски президент

...
Президентът на САЩ Байдън изглежда не различава настоящия френски президент
Коментари Харесай

Байдън се видял с покойния френски президент „Митеран от Германия“ 24 години след смъртта му

Президентът на Съединени американски щати Байдън наподобява не разграничава сегашния френски президент Еманюел Макрон и Франсоа Митеран, някогашния президент на Франция, който умря през 1996 година

Странното изявление на Байдън пристигна по време на неделно предизборно събитие в Лас Вегас, на което президентът разказваше за среща на G7, на която участвал, откакто беше определен през 2020 година

Байдън твърди, че едно от първите неща, които е споделил по време на срещата, е „ Америка се завръща “, което съгласно него е провокирало отговор от „ Митеран от Германия “.

„ И Митеран от Германия – желая да кажа, от Франция – ме погледна и каза…„ Знаеш ли, какво… защо… за какъв брой време се завръща Америка? “. „ И аз го погледнах и... канцлерът на Германия сподели: „ Какво бихте споделили, господин президент, в случай че на следващия ден вземете вестник „ Лондон Таймс “ и там написа: „ Хиляда души нахлуха в Народното събрание в Лондон, разрушиха вратите, двама служители на реда са убити, с цел да, с цел да спрат избора на министър-председателя “ Какво бихте споделили? “, разказа за извършения диалог Байдън.

В речта, оповестена след това на уеб страницата на Белия дом, Митеран е сменен с Макрон, който наподобява е бил визиран от Байдън.

На 81 години Байдън е най-възрастният настоящ президент на Съединени американски щати. Ако бъде избран отново този ноември, той ще бъде на 87 години в края на втория си мандат.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР